Poslední nádech

Poslední nádech

Místo abys řekla pravdu
Užila si křivdu.
Opět a zase od tebe použití
Toužíš mi aplikovat ublížení.

Venku bouře, kroupy padají
V myšlenkách mám tvé zjevení
Chci se ho zbavit, chci ho odstranit.
Jak se toho zbavit? Jedině se poranit.

Pronásleduje mě úzkost,
Pomáhá tomu tma.
Cítím v těle každou kost.
S nožem hraje se mi lehká hra.

Je mi teplo, nůž se zařízl
Do hloubky až na kost.
Už je mi zima
Už necítím na tebe zlost.
A tak s posledním nádechem ti odpouštím.
Autor Vydima27, 10.09.2020
Přečteno 222x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Pittoresque, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten nůž je tam depresivní.

24.09.2020 10:49:32 | mkinka

zajímavá! velmi!

15.09.2020 09:01:48 | Pittoresque

Píšeš celkem zajímavě, někdy na mě moc drasticky, ale líbí se mi to :o) tak jsem ti chtěl povzbudit aspoň pár slovy :o)

10.09.2020 22:19:31 | Crazymike

Děkuji!! Je fajn vidět jak to vnímá někdo jiný.

11.09.2020 15:49:28 | Vydima27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí