V područí

V područí

Vězněn, klečím na kolenou

Přes mříže uniká světlo

Šeptám větu nevyslovenou

Uvnitř už necítím teplo

 

Bráníš mi vstát, smát se i dýchat

Již jsem si zvykl tvé příkazy slýchat

Čas nás oba vyžírá stejně

my však čekáme neochvějně

 

Na osud mezi mřížemi

Zvyknouti však se nedá

Řetězy jsou již zkříšeny

Má mysl v hlubiny padá

 

O tom já sním, když na zemi tu ležím

Po letech za oknem hustě zas sněží

 

Chce se mi tak snít a spát

Nutno však s časem se rvát

Autor mooney, 15.09.2020
Přečteno 153x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí