Smutný den

Smutný den

Anotace: před nedávnem vykouknu z okna a co nevidím:deštivo a zamračeno..

Smutný den

Dnešní den je smutný,
tvář od rána zamračená,
svit slunce je nutný,
obloha je však uzamčená.

Podívej,už zase pláče
a černý plášť si dává,
na stromě se zimou třepe ptáče
a slunce mrakům nešťastně mává.

Dnešní den je ospalý
a pláče každou chvíli..
pohled ven je zoufalý
a pomalu k večeru se chýlí..

Snad s ránem přijde sluníčko
a bude nás příjemně hřát..
a až paprskem pošimrá nás maličko,
půjdem si za ním ven hrát..
Autor Kamili, 09.03.2007
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdá se mi to maličko krkolomné... ale to vychytáš, jináč takové dny mám nejradějc ;-)

09.03.2007 19:06:00 | Drayza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí