Slepý malíř

Slepý malíř

Anotace: trošku jiný život...

Slepý malíř

Tužku držel v pravé ruce,
úsměv měl od ucha k uchu,
místo očí používal své srdce,
nerad kreslil ve velkém ruchu.

Každý den byl pro něho stejný,
on neviděl nikdy slunce svit,
bílý byl pro něho jako černý,
své představy však dokázal nakreslit.

Jeho díla ale nikdy neklamala,
i když to byly pouhé sny..
očka jeho nikdy neplakala,
přestože bloudily v uličkách tmy..

Svá díla nikdy neviděl,
přesto byla všechna nádherná,
nadání mu každý záviděl,
on ale nevěděl co toto slovo znamená..
Autor Kamili, 09.03.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi obsah, škoda že má nepravidelný rytmus :o(

10.07.2007 10:11:00 | W.O.K.O.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí