Změny

Změny

Je to už pár let.
Co se dívám okolo.
Pozoruji svět.
Lidi co jsou fajn jen na oko.

Pozoruji změny všude kolem sebe.
Měnín se i já, však k horšímu?
Vsechno je teď jiné a dívám se na tebe.
Uchyluji se stále hlouběji do stínu?

Třeba o nic nejde.
Možná jen má představivost.
Třeba mě to přejde.
Ta neukojitelná zlost.
Autor Koubic, 05.10.2020
Přečteno 175x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Guldrun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poznám ten pocit. Krásna báseň.:)

06.10.2020 23:10:56 | Guldrun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí