Sen minulosti

Sen minulosti

Anotace: Stará báseň nesoucí staré rány... vyplouvá dnes na povrch, když už jsme každý jinde... já sama a on zasnoubený

Jack kouká furt na rybičky

mě stékaji jen slzyčky

chmury přicházejí mi na mysl

říkej tomu šestý smysl

 

Zlé tušení je za dveřmi

tohle špatně skončí, věř mi

miluji tě, platí stále

nechci další bolest ale

 

srdíčko mi puklo v půli

již zhaslo, co jsme zažehnuli

naděje se utopila

o radost mě oloupila

 

Jsem z toho už sakra v pi.i

vedle mě již prázdno křičí

už nikde nic a nikdy více

až mě z toho pálí plíce

 

Vzlyky, slzy a stálá muka

zabíjí mě ta odluka

na zádech nosím ostudu

to je jen další rána osudu

 

lásko, prosím, vezmi si mě pod své křídlo

nenuť mi už nikdy jídlo

ať provází tě tato věta:

jdi pro mě třeba na kraj světa

 

Nenechávej mi prázdnou peřinu

neber mi ani vteřinu

Pohlaď mi vlasy a řekni jen

že tohle všechni je ošklivý sen

Autor wigi.sama, 19.10.2020
Přečteno 202x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Dávid
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí