Vítr spí si

Vítr spí si

Anotace: Smutná báseň

Sbírka: Kříž a jablko

Vítr právě spí si
v korunách stromů
oběšenec tam visí
a nechybí nikomu

Hoří všem plamen svící
a život, jak železná panna
snad neprobudí vítr spící
a bude klidně spát do rána

V tom chlapec vyděšený,
vběhl k nám do domu
na větvi muž visí oběšený
honem pospěšte ke stromu
Autor Petr27, 26.10.2020
Přečteno 231x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Tomcat, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí