JE TO JEDNO...

JE TO JEDNO...

Anotace: nemám slov...

Je jedno jestli jsi nahoře nebo dole,
pořád je to stejná metropole,

je jedno jestli skočíš hned nebo ne,
vsaď se,že se jednou stejně rozhodneš..

Nechtěj meč nebo sekeru,
prostě nehledej v každém oporu,

každý nepříjde a nepodavá pomocnou ruku,
to je jak,každému nemůžeš říkat,že jsi v lochu,

každý tě nemá jen tak pro nic za nic rád,
tohle si musíš zasloužit,
a začít bojovat...

JEN SE NEDIV,KDYŽ TĚ NIKDO POTOM NEMÁ RÁD...
Autor Mispul, 10.03.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí