Tak sama si připadám

Tak sama si připadám

Anotace: samota... kdo by ji neznal

Tak sama si připadám,
až mě to bolí na duši,
ale přesto to nikdo ani netuší.

Tak sama si připadám,
v tomto krutém světě,
kde každý touží po odvetě.

Tak sama si připadám,
spousta lidí kolem mě se nachází,
přesto mi jeden jediný člověk schází.

Tak sama si připadám,
a začínám se ptát,
zda mám někomu lásku dát...?

Tak sama si připadám,
mohla bych svou duši obětovat.
Mou lásku však nikdo nebude opětovat.

Tak sama si připadám,
každý jsme jen ve vlastním světě,
kde toužíme po odvetě.

Tak sama si připadám,
pokládám si pak otázku,
zdali se nenacházím na provázku...?

Tak sama si připadám,
volání o pomoc nikdo neslyší.
Snad jsou všichni hluší.

Tak sama si připadám,
postrádám pocit štěstí,
který tolik krásné věci věští.

Tak sama si připadám,
nevím co se kdy stane
a kdy mě život bavit přestane.
Snad se to nikdy nestane.

Tak sama si připadám,
až se sebe sama ptám,
jestli to není zlý sen jen,
ze kterého mě vezme ráno ven.

Tak sama si připadám.
Autor Yenny, 10.03.2007
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Azazen, brooklyn, Antionette, Irigrein
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc nádherná básnička, jen pokud mi dovolíš pozměnil bych tento verš:

Tak sama si připadám,
pokládám si pak otázku,
zdali se nenacházím na provázku...?

Na:

Tak sama si připadám,
pokládám si pak otázku,
zdali se nenacházím
na konci provázku...?

Zní to pak lépe.
S úctou Azazen.

20.09.2008 17:36:00 | Azazen

bude líp

31.05.2008 16:25:00 | brooklyn

Buď pozdravena moje milá jemnovkyně=)
A nepřipadej si tak sama, je nás tu víc než dost, jinak tahle básnička je moc pěkná, povedla se a to je pěkné,jsme ráda, že se tu na Literu objevil další fanda Zaklínače a krále polské fantasy..:) Měj se moc krásně a určitě si zase někdy něco přečtu a hlavně si nepřipadej sama;)

10.03.2007 13:07:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí