Bittersweet (hořkosladká)

Bittersweet (hořkosladká)

Anotace: Pro jednoho kluka, s kterým se opravdu výborně povídá a který si tohle dílko četl jako první :)

Mám kamínek na dlani
až po okraj naplněný vzpomínkou…
Bittersweet…
šťastnou i nešťastnou…

Tichý oblázek
poznamenán smíchem a slzami
je maličký asi jako slunce
z provázku lásky…
obmotán touhami
možná i řekou…té divné krásky.

Necítím nenávist
možná jen prázdnotu…
lemovanou kovovým šarlatem
vychutnavše svou slanou samotu
nekoukám dozadu…vždyť už je po všem…

Oblázek v dlani a řeka co pospíchá
natáhnout paži…zastavit čas…
zahodit vzpomínky, voda je odnese
ztratit tvůj smích…ztratit tvůj hlas…
Autor Džín, 10.03.2007
Přečteno 376x
Tipy 4
Poslední tipující: Štětice, Egretta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No... je to snad trochu zmatené, nerytmické, neuspořádané a bezuzdné... možná by t ochtělo malilinko technicky doladit...

17.04.2007 12:02:00 | Ariana (Lori)

Vydařená báseň, řekl bych.

10.03.2007 12:59:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí