Bez úniku

Bez úniku

Snažíš sa, no nejde to.
Nesieš na pleciach bremeno.
Mlčíš, nič nepovieš.
Dúfaš, že utečieš.

Si sám, aj keď nie si.
Pochopenie hľadáš v piesni.
Bolesť a prázdnota
Z vnútra Ťa zožiera.
Hnis a nečistota
Z Teba von vyviera.

Nevieš kam ďalej.
Kedy to skončí?
Nevidíš žiadnu nádej.
Teraz to končí...
Autor Xixik, 26.11.2020
Přečteno 212x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, ccigg
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevieš kam ďalej.

27.11.2020 10:29:43 | ccigg

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí