Oblečený v nahote

Oblečený v nahote

Nič neskrýva,
No nikto nepočuje.
Duša jeho krýva,
Každý ju podkopuje.
Je to len pocit? Výmysel?
Kde sa v tom dá nájsť zmysel?
Prečo to nikto nevidí?
Prečo sa každý len diví?
No nikto mu naozaj nepomôže,
Dostať sa von z prehnitej kože.
Musí si pomôcť sám?
Musí vziať nejaký krám?
A pokúsiť sa o hroznú vec?
Možno to bude koniec.
Možno koniec s poučením,
Že treba pomôcť a nie pokračovať s mučením.

Autor Xixik, 27.11.2020
Přečteno 134x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, enigman, mkinka, ccigg, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smysl se nediví...

30.11.2020 22:18:53 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí