Stíny blaha

Stíny blaha

Já dívám se zas kolem sebe

chtěl bych štěstí, v srdci nebe

však jen stíny vidím, marná snaha

stíny čeho? - stíny blaha

když snažím se jít naproti

stín přede mnou se zakroutí

je zas a znova o kus dál

stojím zase opodál

je v něm láska, všechna krása

nejde chytit, žádná spása

s prázdnem v duši, lehám k zemi

v tom mém srdci už nic není

chtěl bych ten stín na památku

všechno je jak na začátku

já dívám se zas kolem sebe

chtěl bych štěstí, v srdci nebe

Autor Všezvěd Všudybud, 07.12.2020
Přečteno 158x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Donne, ccigg, Jeněcovevzduchukrásného, ARNOKULT, Psavec, zdenka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať tvé štěstí rozsvítí se
srdce láskou naplní se...

21.12.2020 23:20:48 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí