Noční lampa

Noční lampa

Anotace: ...

Byla podzimní noc,
když jsme stáli pod lampu.
Listy tancovaly ve větru a
ty jsi mě chystal obejmout.
Já místo toho abych objetí přijala,
polibek jsem ti dala.

Teď už to je minulost,
ale nikdy nesmím zapomenout
na tu lampu, na tu noční lampu,
co nám svítila na cestu.
Chybíš mi každým okamžikem,
ale já vím, že to vrátit nejde.
Autor disappointment, 08.12.2020
Přečteno 114x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Guldrun, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí