Píšu

Píšu

Anotace: Vzpomínka na dědu

Mé kopí je pera hrot,
list papíru jako brnění,
pod nímž jen krev a pot,
co schovávám pod odění.

Píšu, když to cítím.
Kousek štěstí mezi stíny,
jak kámen pokryt bílým kvítím,
pod tíhou suché hlíny.

Říkal, že vše špatné prospěje,
sýček tehdy kroužil v blízkosti,
čas kdy slavík dopěje,
já propadla opět lítosti.
Autor 29petre, 12.12.2020
Přečteno 118x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, šerý, Rozmarýna, Donne, Malá mořská víla, ARNOKULT, Dávid
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře napsaná báseň. Vnímavá a citlivá.

08.10.2021 12:11:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí