Macecha co postará se

Macecha co postará se

Anotace: ................

kolem svět

jehož stěny

tiše se boří

a mě dusí žití

jak klepeta škvoří

 

vdechovat tíži

dále již nesnesu

raději spát

obejmout nicotu

daleko od běsů

 

odevzdat vše

co trhá mě na kusy

zbaven vší bolesti

v minulost

lehnu si

 

pak tma

macecha

co postará se

obejme mne

uspí

a zavře dveře

za mým časem

 

 

 

 

Autor James Libustka, 11.01.2021
Přečteno 176x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, rybka, Majda, Hortenzie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč macecha ? mě to tam nesedí ...
ale nejsem autor

a být ve tmě bylo a je pro mne fajn
a spojeno s pocitem bezpečí
že nejsem na očích ...

11.01.2021 23:20:55 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí