Co je to osud?

Co je to osud?

Anotace: Otázky a žádné odpovědi....

Co je to osud?
Myslíme si že ho známe,
přesto si tu otázku stále pokládáme.

Šťastní v něj věří,
a zvou ho do svých dveří.

V neštěstí ho proklínáme
a ruce bezmocně vzpínáme.

Vybíráme si ho asi,
za špatný výběr rvem si vlasy.

Neustále se na to ptáme,
a za odpověď mnoho dáme.

Máme na něho tolik otázek,
a on musí kolem smutně procházet.

Nezastaví se neohlíží,
mnohdy krutě ublíží.

Měli bychom se ho bát,
ale o svou přízeň prát.

Vidět ho nevidíme,
a přesto víme, že ho cítíme.

Osud si s námi neustále zahrává,
ale není to on kdo tak často prohrává.

Věříme v něj, a přesto víme,
že ho nikdy nespatříme.

Jako větve stromu se nad námi sklání,
a plní nám naše nejtajnější přání.

Utváří nám životy,
mnohdy plné samoty.

Odpovědi nemáme,
a tak se stále ptáme.

Co je to osud?
Autor Yenny, 12.03.2007
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Holis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já nevěřim že máme celej život předurčenej, ale mysim, že jsou věci, který jsou daný, třeba nějaký setkání, ale záleží jen na nás, jak se k těmhle událostem postavíme a jestli je umíme využít ve svůj prospěch, nebo ne..

23.04.2008 12:39:00 | Darkened.Skye.

je to dobré, ale Osud, no příliš lidí na něj nevěří. "Já si svůj osud určuji sám. Osud je stejný všem lidem a to zemřít..." Tohl je dle mne jejich většinový názor. Ale i Osud může existovat a ti kdož věří se opravdu ptají, proč...

22.07.2007 12:55:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí