Děkuji.

Děkuji.

Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.

Děkuji.
Oroduji.

Děkuji všem,
co jste se mnou mluvili.

co jste mě z dálky hladili.
Bez vás umřela bych
před chvíli.

Vy všichni tady jste anděli.
Vy všichni tady jste anděli.

Holé stěny by mě pobili.
I ti, co si se mnou rady nevíte.

Z dálky ruku podáváte.

Deprese krutá saň.
Bere si svou daň.

Bez vás nedýchám.
Umřel by život sám.
Autor mkinka, 05.02.2021
Přečteno 164x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí