Ďábel v obleku anděla

Ďábel v obleku anděla

Uschlé květy a zahradní dvířka,

krásná to dívka se nedočká zítřka.

I ty nejkrásnější oči jednou vyhasnou,

když tančíš tanec zapomenutých bohů

s dívkou tak překrásnou.


 
Uschlé květy a zahradní dvířka,

krásná to dívka se nedočká zítřka.

Nepoznala ďábla v obleku anděla

a proto zemřít dnes musela.

Smrt, ta jediná přijde když zavoláš, 

ona stane se královnou podsvětí,

pouze proto že jsi lhář.

Autor Elerester, 06.02.2021
Přečteno 169x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Pittoresque, Bartika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, vítej :-)

08.02.2021 07:59:49 | Pittoresque

Děkuji :)

08.02.2021 22:16:52 | Elerester

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí