Ztělesněný pocity

Ztělesněný pocity

Anotace: Není co říct. Snad jen, že mým básním je konec.

Všechny my ztělesněný pocity
Na papíře
V tichu znásilněných emocí
Se ztrácí

Spadla jsem na kámen
A vzhlédla k nebi
Tam nahoru
Bez vnímání
Jak mě srdce bolí

V prázdnotě
Všedních dní
Kdy slov mých je konec
Se prodírám pocity
Na papíře.

Skládá si básně duše bez těla
Chuděra malá, takhle to nechtěla...
Autor Philosophic Theory, 12.02.2021
Přečteno 175x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi výstižná básnička.

12.02.2021 13:12:22 | mkinka

Děkuju...

12.02.2021 19:55:13 | Philosophic Theory

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí