Život

Život

Jak přežít život,
co nejdéle to jde.
Mít možnost snít,
vílo o Tobě.

V lesích se toulat
a přece chvilku žít.
Jak sebe přežít,
přeci se nezbláhnit.

Milovat, lásku zakázanou
však nezranit jí city.
Jen uvnitř něžně toužit
po štěstí s ní po čas být.

Až slehne zem, pak nad hrobem
v zapomnění tam jabloň zasadit
Ať užitek i ze smrti
pro pocestné mít.

Ač mezi lidmi, sám
uvnitř jen jí tam mám.
Tak mezi nimi vlastně
jsem i v davu velkém sám.

Tak bylo vždy i s rodinou
jak v samotě ticha.
O pochopení jiných
se sotva něco říká.

Den za dnem skluzy k šílenství
ta vrata držet, vydržet.
Mít možnost v skrytu milovat
Dovolit si tdn cit mìt
Autor Protos1182, 17.02.2021
Přečteno 151x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dovolit si žít tady a teď,
v srdci chránit lásky květ...
Krásný večer :)

24.02.2021 20:52:21 | Emily Říhová

když píši, potom žiji. To pro ní vše tvořím já, co ze srdce si přeji jen to krásné pro ní

25.02.2021 11:13:28 | Protos1182

..to je moc dobře, žijte pro sebe a to krásné opatrujte :)

25.02.2021 17:21:02 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí