Závist-vznešená to ctnost

Závist-vznešená to ctnost

Hořké slzy polykám,

svého života se vzdávám.

Dívka která hru rozehrála

s jiným nyní ulehá

 

Trpkost je mou přítelkyní,

zášť cloumá mou myslí.

Závist hladí mé libido,

uspokojuje mě chlácholením,

Něžným polibkem.. O rozum přicházím

 

Zášť kterou cítím,

slovy popsat nemohu.

Miluji ji, však ona.. *Ach*

Myslím že nic netuší.

I když pro ni mé srdce buší.

 

Autor Martin_Beneš, 26.02.2021
Přečteno 171x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Emily Říhová, Rozmarýna, ZUZ271, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jo milovat je hrozně sobecký...;-)

26.02.2021 15:57:30 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí