Život je jako divadlo.

Život je jako divadlo.

Anotace: Ze sbírky Odraz světla v temnotě 2021.

Život je jako divadlo.
Občas se člověk cítí jako nemehlo.

Nezakryjí nic kulisy.
Ani obrysy.

Zvláštní jeviště.
Jako kluziště.

Život je jako řemeslo,
co do tašky se nevešlo.

Občas hlediště.
Cigareta. Klíště!

Jaká role čeká příště?
Ten a ten čeká na převlek.

Má v sobě smích.
Možná i vztek.

Život je jako divadlo.
Nemá však oponu.

A klepá na hranu.
Schovám se.

Ale i já už nemám zábranu.
Čekám a hledím na stěnu.

Ticho!
Jdu na scénu!
Autor mkinka, 25.03.2021
Přečteno 232x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí