Poslední sbohem

Poslední sbohem

Tvé ruce beru mlčky do dlaní,
díváš se krásně zvláštně,
řekla bych, že miluješ mě,
ale to asi přeháním.

Líbám tě a hladím po vlasech,
tvé oči mají moc smutný ráz,
po všemožných nemožných pokusech,
miluje jen jeden z nás.

Mé prsty kloužou ti po tváři,
oboustranná láska - o tom sníš,
v očích ti něco zazáří,
šťastně se ale netváříš.

Není to láska a ani touha,
v očích se ti třpytí slzy,
zbyla lítost - jediná, pouhá,
a prý tě to moc mrzí...

... Až bolest ze srdce dostanem,
pak budem milovat zas.
Autor Karin Misařová, 14.04.2021
Přečteno 199x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Veršotepec, mkinka, jenommarie, Rozmarýna, Iva Husárková, Ijcro
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tipuji Rozchodová, líbí se mi ta něha v tom vyjádření v takové chvíli, mohlo by to být láskyplné sbohem.

09.07.2021 13:53:17 | Ořechová

Ať se podaří..a vítej zde. *;)

15.04.2021 17:46:27 | jenommarie

Moc děkuji, to je milé. :)

15.04.2021 21:46:24 | Karin Misařová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí