Stísněná

Stísněná

Stísněná jak mezi řádky

tak malá

navenek zdá se být stejná

stálá.

Uvnitř jak bouřka, krupobití

rozervaná

stále čeká na zašití

co nejde spravit žádnou nití.

 

Zima teď proudí v žilách

však nezamrzá

jindy tak veselá, svá bývá

občas drzá

v očích jiskra co byla chybí

plnit by se měli sliby.

 

Autor Jean89, 16.04.2021
Přečteno 160x
Tipy 5
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí