City

City

Kam pro útěchu, když ve skupině lidí.
Koho se zeptat, když trápení jen ty vidíš.
Proč hledat lidi, co stejně se jako ty nechápou.
Proč hledat oporu, když v sobě samých i oni tápou.
Vykřič si plíce, stejně bez užitku.
Skonči svůj život v jednom okamžiku.
Ztratíš-li city, ztratíš-li emoce.
Tak prosím, řeknu ti tajemství, není ti pomoce.
Dokud sám nevyhrabeš se z úplné tmy.
Kde souží tě ne-jen pocit samoty.
Ano, jsem mladý, jsem prázdný a cítím se sám.
Mezi lidmi i ve skupině nevím kam dál.
Necítit lásku, necítit štěstí, necítit radost.
Chtěl bych to poznat, tak vyslyš prosím mou žádost.
Nemám však na výběr, musím tu být.
Lepší než smrtí rodině ublížit.
Autor Notimportant, 05.05.2021
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: Alice Ptáčková, mkinka, Marten, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neztrácej naději...vše končí a vše opět začíná...:-)))

19.08.2021 11:55:58 | Alice Ptáčková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí