Svazování

Svazování

Anotace: ...

Pohledy mezi světy
A horkost po těle
Hraješ si se skleničkou na baru
A v duchu svlékáš mě

Svázaná dokonalou iluzí
I pouty k posteli
Nechávám se vším unést
Tak jako ty

Sobecky mě mámíš
Především v pátek
Drsná romantika a světla touhy
A já říkám dost..
.. když neumíš uspokojit duši.
Autor Marlene0621, 07.06.2021
Přečteno 214x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Pettie, Iva Husárková, DonBirell
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak musíš ukázat víc než jen hlubokej...výstřih...;-)

08.06.2021 15:02:39 | Marten

O tom nebyla řeč ;)

12.06.2021 22:51:33 | Marlene0621

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí