Dáme si to ještě jednou...

Dáme si to ještě jednou...

Anotace: Modrovlásko-moje krásko, je dobře, že jsem odjela...

Nikdy jsi nebyla moje,
Tak proč tvrdíš mi to?
Zase umírám ve stoje,
Není mi to líto.

,,Chybíš mi...'', dřív slyšela bych ráda,
Ale po tom, co vím, že jsi jeho,
Nechala jsem si pobodat záda,
Ztraťte se hned, slabosti a něho.



Chtěla bych skočit a neumět plavat,
Chtěla bych nemuset se z toho hrabat,
Chtěla bych už nikdy necítit nic,
Chtěla bych navždy mít studený líc.
Autor Amiradi, 25.06.2021
Přečteno 193x
Tipy 11
Poslední tipující: Roser, Iva Husárková, Discipulos, mkinka, Frr, Rozmarýna, Nao Kinjú
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně smutná a hezká báseň, věřme, že bude líp, milá Amiradi

02.07.2021 08:59:44 | Roser

Procítěné

25.06.2021 11:57:28 | Nao Kinjú

Děkuji za tip, Nao

25.06.2021 12:30:16 | Amiradi

A rozedmu plic... jaksi navíc
Líbí se mi poslední odšťavec.

25.06.2021 10:09:50 | MonoGame

Děkuji

25.06.2021 12:30:00 | Amiradi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí