Pocta Ladislavu Potměšilovi.

Pocta Ladislavu Potměšilovi.

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Modlím se za
nejhodnějšího herce velikána.
Dělám křížek.
Ať má v nebi výšek.
Pro mě je hrdina.
Rozbrečela mě smutná novina.

Ve mě žije jeho dílo,
co poklad zanechalo.
Mám ho pořád ráda.
Jeho život příklad dává.
Autor mkinka, 13.07.2021
Přečteno 178x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., kudlankaW
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí