Chybis mi

Chybis mi

Anotace: Pro meho dedecka, ktereho nam vzala nemoc a na ktereho nikdy nezapomenu :(

V hlave mam milion myslenek na Tebe
Nemuzu pochopit proc musel si do nebe.

Rika se, ze cas rany hoji
Me to vsak porad tak strasne boli.

Dokola honi se mi obrazky poslednich dni
Nevedela jsem, kdy prijde ten posledni.

Prisel tak strasne brzy,
dedecku muj jak me to mrzi.

Neslo ti pomoct, neslo to zvratit
Dedecku muj ja nechtela jsem Te ztratit.

Nikdy.

Kazdy den vzpominek spoustu hlavou mi leti,
od posledni chvile po tu, kdy byly jsme deti.

Proc zbyly mi jen ty vzpominky krasne
Proc clovek je a pak najednou zhasne?

Nikdy nenaucim se zit s tim, ze ty uz tu nejsi
Dedecku muj, tak rekni mi, kde jsi?

Prece nezbyl z tebe jen prach,
Kde je tva duse, mam z toho strach.

Porad cekam, kdy prijdes do mych snu,
Kdy das mi vedet, ze soucast jsi mych dnu
I kdyz te nevidim.

Proc neprichazis, kde jen te mam?
Snad uz je ti dobre a nejsi tam sam ❤

Chybis mi. Chybis mi tak silene moc
Bez tebe neni den jako driv a cernejsi noc.

Dedecku verim, ze az prijde cas
Setkame se, sejdeme se zas.

Do te doby v srdci mem jen budes uz zit
Uz na lepsi misto musel si odejit.

Vzpominam, bolim, miluju ????
Autor Iwett, 14.07.2021
Přečteno 190x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Achilleus Naso, Iva Husárková, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň, doufám že bude lépe.

22.07.2021 20:42:22 | DiabolKat

Empatická, jen by si poezie zasloužila více diakritiky.

15.07.2021 12:37:03 | šerý

Tvá báseň je velmi citová.I když ze začátku vzpomínky tuze bolí, časem se v srdci usadí mír a to je ta známka,že je s Tebou i nadále.
Báseň se mi velmi líbí, i když je smutná.Ale i to Život přináší.
.ST...a vítej tady mezi námi na Literu. Přeji vše dobré.

14.07.2021 21:58:19 | Jaruška

Žije dál ve tvých vzpomínkách...

14.07.2021 19:50:10 | Alice Ptáčková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí