Zhasni

Zhasni

Anotace: ...po dlouhé době...

Zhasni, nemá to smysl.

Mělo to být jiné,
ale
dopadlo to přesně tak,
jak jsem nechtěla.

Tušila jsem to.

Tak zhasni,
necháme to být.
Nebude to tak zlé,
jak se teď možná zdá.

Není to strašidlo.

Je to jen smajlík bez úsměvu, co na nás kouká ze tmy.
Brzy ho to přestane bavit a zhasne taky
a už ho v té tmě nenajdeme.

Nechme ho,
ať dělá starosti jiným.

My
máme svých starostí dost.

Jen nevím, kdo mě poskládá,
až se zas rozsypu.
Autor vjeraa, 15.07.2021
Přečteno 197x
Tipy 7
Poslední tipující: DH22, Sstano, kudlankaW, Psavec, mkinka, přema
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí