lie

lie

Anotace: když vám začne lhát a vy nevíte,jestli zase věřit...nebo jestli vůbec věřit

já sem ti věřila,
ty jsi mě sklamal,
měla sem tě ráda,
ale ty jsi zalhal,
že jsi originál?

ne ty jsi jako ostatní,
vědí,co je špatné,
ale stejně to dělají,
tohle je přece podlé,
ne nejsi originál..

tohle byla vážně blbost,
víš vůbec co je drzost?
Přijdeš a oči celé promáčené,
jak mám věřit,že to nehraješ?
že všechno je skutečné,
a ty mě vážně miluješ..

omluva nestačí,
uděláš to jednou uděláš to zas,
už zase je tu sráz,
tak mě přesvědč,že nejsi lhář...
Autor Mispul, 15.03.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí