Psaní do nebe.

Psaní do nebe.

Anotace: Ze šuplíku Kamarádům 2021.

Zamáčknu slzu.
Jdu k hrobu.
To jediné mohu.
Milá babičko.
I na Tebe svítí sluníčko?
Den není slaný.
Přijmi mé psaníčko.
Svátek máš.
Miluji Tvé koblihy.
Vždyť i z nebe mi je uděláš.
Já zas malá.
A Ty si se mnou povídáš.
A se mnou ke hrám utíkáš.
Věnuji Ti vzpomínku.
I z nebe jí uhlídáš.
I tam mě ráda máš.
Ty nezapomínáš.
Pořád mě tu máš.
Je Marty.
Cítím, že i z nebe mě objímáš.
A v neúspěchu přijímáš.
U hrobu chci ještě stát
a s Tebou promlouvat.
Autor mkinka, 29.07.2021
Přečteno 216x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Frr, Psavec, Achilleus Naso, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí