Šlachovité srdce

Šlachovité srdce

Přetrhám šlachy a rvu, řádím, ničím
Rozervu hruď a z ní srdce své vyjmu
Jsem pára nad vodou, z hrnce už syčím
Jsem sprostý slovníček slovutných pojmů.

Milovník mimo všech komfortní zónu
Zalezlý v zlovolných života spárech
Udávám barvu a chuť harfy tónu
Harfu pak pohodím do lesa na mech...

Až v lese zhnije, tak zřím její krásu
Stejnou, jež vychází z olezlých mrtvol,
Plesnivé švestky si vetřu do vlasů
Po čase prosím se: "sevření povol!"

Po čase krátkém už měním své závěry
Po čase krátkém já měním se v zvíře
Po čase krátkém mám v mysli zlé pověry
Po čase po čase skončím já v díře.

Lovci mne chytí a pak tajně zabijí
Jedině takto já na pravdu přijdu
Když dojdu k pravdě, tak lovci se opijí
Tímto jich obžerstvím zpět ke zlu vyjdu...

Autor Roser, 01.08.2021
Přečteno 190x
Tipy 10
Poslední tipující: Dani Lou, Pittoresque, Frr, Psavec, Amiradi, mkinka, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první slovo, co mne napadlo: krvelačná :-) a vlastně ani nevím proč. Ale líbí se mi.

18.08.2021 07:11:32 | Pittoresque

Tak to je hodně zajímavé hodnocení, děkuji =D

18.08.2021 08:33:22 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí