Křídla

Křídla

Míval jsem křídla, 

to ona mi je dala.

Co dala, vzala, rozlámala

sůl do rány nasypala.

 

Jak kulka žhavá

Ta vlna prošla tělem. 

Mozek se zastavil.

 

Proč srdce jsem pustil

pro ní z těch okovů?

Naději dávala,

zakryla oblohu.

Autor Protos1182, 09.08.2021
Přečteno 134x
Tipy 11
Poslední tipující: Emily Říhová, Guldrun, Isla, Marten, paradoxy, Psavec, Marry31, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí