Skrytá stránka

Skrytá stránka

Občas se bojím východu slunce,
zdali nám přijde či skončí v půlce.
Občas zas přál bych si abych již nevstal.
Kam jsem se jen, v těchto letech dostal.
Cítím jen smutek, bolest a zášť.
Odešla ode mě má pozitivní část.
Smysl jsem nenašel, avšak najdu ho snad?
Úsměv na všechny, nedej to znát.
Jsem sice mladý, avšak viděl jsem hodně.
Dokážu se bavit o světle ale i o dně.
Zklamání v sobě, v lidech a světě.
Kolik tak smutku, schovám ve větě.
Říkej si co chceš, ale tohle jsem já.
Ta druhá schránka, před lidmi ukrytá.
Autor Notimportant, 14.08.2021
Přečteno 153x
Tipy 6
Poslední tipující: Alice Ptáčková, mkinka, Iva Husárková, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně popsané niterné pocity ...tleskám

19.08.2021 11:57:55 | Alice Ptáčková

Palec nahoru ! ("Kolik tak smutku ...")
Z patra se nedívám a rád se bavím :-)
Přátele poslouchám ... to co mi radí :-)
Západu Slunce ... si užívám radši :-)
Tolikrát předstírám, že jsem dost mladší !

14.08.2021 20:53:02 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí