Ticho

Ticho

Zapadá slunce a obzor je žlutej
Nevim jestli mam mozek ňák hnutej
Když se tě žena tak nádherně dotýká
Myslíš že jako ty s city se potýká
Ten úsměv co ti dá miluješ
Myslíš že smutku se vzdaluješ
Pak přijde to zkurvený ticho
Nejdřív z něj bolí jen břicho
Netušíš proč a žere ti hlavu
Jak magor čekáš na ňákou zprávu
Ticho
Pitomej Jánošík by ti moh vyprávět
Jak na háku nudu si zahánět
Vztekáš se zbytečně
Hák drží netečně
Postupně ochabneš
Neboj spadnout z něj nespadneš
Ptej se co ti zbyde
Nic. Jenom jedna otázka bude všude
Proč?
Andělská Mrcha
Autor paradaj, 15.08.2021
Přečteno 254x
Tipy 8
Poslední tipující: Roser, Lexi, Iva Husárková, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní dílo, potemnělé a takové syrové ve vyjadřování, hodí se to (:

16.08.2021 21:52:53 | Roser

Díky :)

17.08.2021 11:24:44 | paradaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí