Přítomnost v minulým čase

Přítomnost v minulým čase

Anotace: Marečkovi... (Vždyť víš, jak to mám.))

V temnotě Tvejch vlasů
včerejší noc zabilo svítání
Plíživá prázdnota pohřbívá
otisky Tvý přítomnosti (v minulým čase)
rozpuštěný na rtech
do polibků

Vem je čert!!!

Já Tě mám pod kůží
v krvi
V tý rozšlapaný kaluži
(tam někde kolem srdce)
navždy zůstanou Tvý stopy

ke dveřím...

(a žádný další zpátky nebudou)
Autor Ollie, 16.03.2007
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Metcheque
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tleskám a klaním se

21.04.2007 14:23:00 | Ahimsa

Strhující čtení! (a moc děkuju za návštěvy u mě)

20.03.2007 10:33:00 | smudlinek

Jojo, takový skácel líznutý marihuanou

20.03.2007 10:28:00 | Metcheque

Ten závěr je dost dobrej!

16.03.2007 07:37:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí