promiň, ale pochop to už..

promiň, ale pochop to už..

Anotace: pro jednoho kluka, který si to stejně nikdy nepřečte..:( nebude chtít..

Co se to s námi děje?

Já vím,že nejsme spolu,
Vím,že jsem to zvrtala do nejvyššího bodu,
Stejně tak vím,že to zpátky nikdy nevrátím,
Mám tě ráda
Já se utrápím,
To jsi chtěl?
Slyšet mě prosit a plakat jen?

Mrzí mě,jak to skončilo,
Jak to všechno dopadlo,
Co takhle být kamarádi,
A mít se nezávazně rádi?

Odpusť mi prosím,že jsem tě opustila,
Že jsem tě nikdy tolik nemilovala,
A že jsem ti několikrát zalhala,
Já vážně nejsem taková,

Teď je to všechno pryč,
a ty jsi postavil mezi námi velkou síť,
copak už v sobě nemáš tu chtíč,
která řvala na mě:chci tě stále mít?

Já to zničila já vím,
Ale ty jsi nás zase navždy rozdělil,
Já sem chtěla kamarádství,ale tohle neznám,
Tys chtěl být se mnou a tohle si poznal,
Tak to pochop,že tě mám ráda,
Že tě strašně potřebuji,jako kamaráda,
Že mi na tobě záleží strašně moc,
A někdy potřebuji tvou pomoc.

Nestav se ke mně zády,
Nepotřebuji další rány,
Těch mám už dost,
Tak mi pro jednou udělej radost…
Autor Mispul, 16.03.2007
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí