Betty

Betty

Ako tečie rieka
Rovnako plynie čas
Tvoja dušička už nenarieka
Spomienka na Teba ostane v nás

To čo si nám dala,
Nikto nemôže nám vziať
Verím, že rada si nás mala
Čo krajšie než Teba, mohli sme si priať.

Maličké telíčko,
Ale radosti veľa
Ďakujeme za všetko
Bola si úžasná, skvelá.

Nám hľadajú sa ťažko vety
Ale ty už po náročnom boji
Odpočívaj v pokoji, v psom nebi
Milovaná Betty ❤️

Autor Xixik, 24.09.2021
Přečteno 172x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí