Podpultovka naděje

Podpultovka naděje

Nerad z klamu procitám 
bez hrdosti, pýchy, chlouby. 
Bloudím ve dne v noci tam 
- ve vakuu, v prázdnu, v hloubi. 
 
Do života pronikám 
sklesle, v sklíčenosti, těžce. 
Spíš pronikám do nikam, 
stylem beznohého běžce. 
 
Každý chce mít raději  
na obzoru špetku vize,  
nežli ztratit naději,  
v životě se cítit cize... 
 
Autor Koala, 04.10.2021
Přečteno 122x
Tipy 8
Poslední tipující: JSJ, Iva Husárková, Psavec, šerý, Dreamy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.. :)

04.10.2021 08:34:34 | Dreamy

ať je brzo líp...

04.10.2021 08:08:17 | Sonnador

Díky, už je líp. je to starší kousek.

06.10.2021 09:45:33 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí