Konec

Konec

Anotace: .........

Svíce zhasla, už není světlo
příběh končí, vše je pryč,
a nebylo nic, co by mi řeklo
že ztratil jsem od tvého srdce klíč.

Všude tma, ticho, slzy
budoucnost už není, je jen velká díra.
Ptám se: "Proč končí to tak brzy?"
Proč do dalších dní už není síla.

Já bloudím šerem, volám tebe
kolem velká díra, prázdnota.
Žádná hvězda, jen temné nebe
a ta nekončící samota...
Autor Nazgulll, 24.10.2021
Přečteno 272x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozmarýna, takova, Marry31, mkinka, Iva Husárková, Fil
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to jen dočasné, zas svíce zaplápolá něco končí a něco nového začíná.

02.11.2021 15:23:33 | takova

Ty pocity znám.

25.10.2021 05:56:30 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí