Špatný stavy

Špatný stavy

Začal jsem brát prášky, na ty moje špatný stavy,
Vlastně nějak nevím, jak se mi dostaly do hlavy
Nějaký umělý sračky, stabilizátor nálady.
Nějak jsem si naběh, nějak jsem do toho nalít.
Tak jak teď přestat, jak teď vysadit?

Kde jsou ty mý stavy, kdy jsem dokázal naběhnout?
Kde jsou ty mý stavy, kdy jsem nechtěl ani usnout?

Sice nejsou stavy, kdy jsem si přál jenom jedno.
Sice nejsou stavy, kdy můj život ztrácel světlo.

Ale co to je?

To jsem přišel o mí štěstí?

Ale co to je?

K čemu mi je ňáký zdraví?

Ale co to je?

Zmizelo světlý i tmavý

Tak k čemu to vše je?

Vyměnit štěstí za zdraví.
Autor NPPPP, 25.10.2021
Přečteno 179x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímné. Opravdové. Umím si představit.

25.10.2021 16:30:08 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí