Na večer

Na večer

Západem slunce
Již další den končí
A já se sklenkou punče
Hledím sobě do očí

Že změnil jsem se dobře vím
Však změna není vždy dobrá
O lepším já teď pro sebe sním
Chci konat méně zla než dobra

Srdce v hrudi bije směle
Však černý závoj na něm mám
Temné city hlídám bděle
Ať neranim ty co znám

Večer se blíží
A pití schází
Páteř ohýbá se tíží
Já bojím se dalších fází

Much plnou hlavu mám
Jen bzučení stále slyším
Jak jeden slabý trám
Své zklamání na uzdě držím

Je možné, že jsem člověk špatný
Je možné, že vše zkazím
Je možné, že každý pocit krásný
Zničím a pokazim

Už jsem na dně sklenky své
A nalévám si druhou
Snad zítřky budou světla plné
A já nebudu hroznou tmou
Autor Odkrytá duše melancholika, 07.11.2021
Přečteno 172x
Tipy 9
Poslední tipující: Rozmarýna, Iva Husárková, paradoxy, Fil, danaska, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I já přeji, aby bylo lépe. Daniela z Prahy

07.11.2021 19:10:42 | danaska

Přeji lepší zítřky.

07.11.2021 18:57:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí