Prach

Prach

Anotace: Z intimního šuplíku 2021

Jsem nic.
Žebrám o víc.
Jsem prach.
V sobě strach.
Iluze a krach.
Jím hrách.
Drmolím brak.
Slovo mi dalo žít.
Měsíc dal výt.
Ík. Ík.

Píseň nahoty
vydupá tíseň.
Vyhladí plíseň.
Mrákoty. Marnoty.

Jsem to já?
Kdo vlastně jsem?
Jata šílenstvím,
že hříšná jsem.
Luna skotačí do bezvědomí.
Smutek odchází s laní.
Samota vlastně není.
Bůh dá usmíření.
Jsou brzo Vánoce.
Zvoní přece.
Zakryj mě, ať vše není saní.
Napiš smutku zaříkání.
Autor mkinka, 14.11.2021
Přečteno 157x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, Protos1182, Iva Husárková, Psavec, Amonasr, kdotoví, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí