Poslední světlo

Poslední světlo

Anotace: (ne)existence - nihilismus vol. I

Bloudit temnou hmotou,
(ne)existovat,
zmáčkněte delete,
my (ne)jsme,
klenbou z kostí dutou.

Plevel v hvězdné zahradě,
kaz, který je nutné vyvrtat,
skutečné hodnoty nejsou co zlato,
kralovat v chudém hradě.

Sestřelená družice padá oblohou,
něco si přej,
přeji si poslední světlo,
prostupujíc vypařující se hmotou.

Vším, všemi, tebou…

Autor R.Chlup, 20.11.2021
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, mkinka, Medved23, šerý, Sonador, Fil
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí