Bez názvu

Bez názvu

není žádný hrdina a není žádná Valhalla
a všechno je pryč a nic není
a úzkost přichází a řeka studí
a světlo se vzdaluje s pomocí, co lení

a úspěch uplaval a sny nejsou
a víno je bez názvu a taky bez autora
a křehkost se zlomila a sníh roztál
a Hendrix je mrtvej a den v noc se zvorá

a hodiny zuřivě tikají a čas se krátí
a prohra bolí a nezbývá moc lásky
a cesta je dlouhá a bez cíle není úspěchu
a déšť smyl všechnu snahu a na nikoho nečekal
Autor Gloria.a, 06.12.2021
Přečteno 180x
Tipy 11
Poslední tipující: Vivien, Friday, mkinka, Iva Husárková, šerý, Fialový metal, J's ..
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a znovu čistý list

27.01.2022 14:31:44 | Vivien

Báseň je pěkná, zarecitovaná .) Jen mám trošku problém s tím Hendrixem, umřel nebo ne, kdo ví, Hollywood napoví jako vždy, jestli je ještě živý .)

06.12.2021 19:54:35 | Constantine

A bylo fajn a bylo to opět na začátku ...

06.12.2021 13:42:20 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí