Jsem...

Jsem...

Anotace: .....

Jsem…

anděl, co křídla svá ztratil,
anděl, co nemůže se z místa hnout,
anděl, jehož plán se zhatil,
anděl, jenž se musí na mučidlech pnout.

Jsem…

ďábel, když musí na světlo,
ďábel, když bez duší pryč odchází,
ďábel, když dobro hřích mu smetlo,
ďábel, když lásku všude nachází.

Jsem…

láska, když milenec odchází,
láska, jenž dává planou naději,
láska, když dívka zradu nachází,
láska, jenž má pláč raději.

Jsem…

přátelství, jenž dává navždy sbohem,
přátelství, jenž velmi zradilo,
přátelství, co city nechalo za nejbližším rohem,
přátelství, co dýku do srdce vrazilo.

Jsem… nešťastná.
Autor Andulýk, 17.03.2007
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: Brbla80
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi šikulka.....a já jsem dívka, co zradu nachází...všude kolem sebe...

18.03.2007 20:33:00 | Lisa Kloboučková

Zajímavý, hlavně to rozvržení, myšlenka....tleskám :)

17.03.2007 22:26:00 | Riwaa

...srdeční záležitost..;)

17.03.2007 22:19:00 | Tvůj kamarád Kodein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí