Rádoby egoistický výkřik

Rádoby egoistický výkřik

Krev protéká mezi prsty, úsměv dávno zkameněl.

A ty důvody smát se, tak na ty jsem už zapomněl.

Potřebuji už ten řád, ještě abych zpitoměl.

Ale to je jedno, co jsem abych tomu rozuměl.

Jsem tak strašně znuděný, je něco co bych neuměl?

Za poslední dobu, můj život tak moc potemněl.

 

Autor NPPPP, 16.12.2021
Přečteno 117x
Tipy 2
Poslední tipující: Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí