Nesmíme...

Nesmíme...

Anotace: jen pár vět,který kříčí ze srdíčka..

Můžu se tě dotknout a pusu ti dát?
Nemůžu….
Můžu se tě zeptat jestlipak mě máš ještě rád?
Nemůžu….
Můžu se ti do očí dívat a být tvá nejdražší?
Nemůžu….
Můžu křičet jak tě nenávidím,když jsi tak vzdálený?
Nemůžu…..

A Můžeš mě držet v obětí a hladit mě?
Nemůžeš….
A můžeš mi aspoň říct, že mě miluješ?
Nemůžeš….
A můžeš mi večer zavolat abych nebyla smutná?
Nemůžeš….
A můžeš mi aspoň do očí nelhat, abych zase neplakala?
Nemůžeš…

Co můžu já a co můžeš ty,když jsme od sebe tak vzdálení?

Nemůžeme dělat nic, i když já tě miluji a ty to určitě jednou uvidíš….však ty to víš…
Autor Mispul, 18.03.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkujuuu...:-)

18.03.2007 19:37:00 | Katka Z

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí